Rănile cronice, care se vindecă foarte greu și pot provoca infecții serioase, pot fi de acum tratate mult mai rapid cu ajutorul unui dispozitiv inovator. Este vorba despre DermaClip, un dispozitiv neinvaziv, nedureros și ușor de aplicat care ajută la închiderea rapidă a rănilor, fără să perforeze sau să strivească pielea.
Dispozitivul revoluționar nu necesită ace sau injecții dureroase cu anestezic, fiind un înlocuitor pentru suturi, copci și lipici chirurgical. Designul neinvaziv brevetat al dispozitivului DermaClip este conceput să întărească pielea la fiecare închidere, promovând vindecarea.
Eficacitatea dispozitivului a fost testată în cadrul unui studiu, care a recrutat 120 de pacienți, compus din 60 de cazuri experimentale și 60 de cazuri de control. Noul dispozitiv și-a demonstrat eficiența în ceea ce privește satisfacerea nevoilor clinice. În plus, grupul experimental nu a prezentat efecte adverse.
DermaClip este compus din două bucăți de adeziv îmbinate printr-o punte de polipropilenă. Procesul de aplicare al dispozitivului durează doar câteva minute. Pur și simplu se ia dispozitivul DermaClip de pe suport, se așază pe marginile zonei lezate și se trage de găicile de polipropilenă până când se aude un click, indicând faptul că acesta este fixat. Pentru confortul pacientului, se poate aplica un pansament. Dispozitivul este de mărimi variate, fiind destul de simplu ca design, dar destul de avansat în ceea ce privește modul de tratare.

DermaClip este realizat din materiale non-latex – adeziv cu durată lungă. Adezivul este suficient de puternic pentru a menține eficient închiderea rănii timp de 7 până la 10 zile, rămânând suficient de moale pentru a putea fi utilizat pe pielea sensibilă.
Potrivit cercetătorilor americani, care au conceput dispozitivul, DermaClip este proiectat să funcționeze bine pe pielea fragilă, pe pielea persoanelor diabetice sau a celor în vârstă. De asemenea, design-ul simplu permite persoanelor mai puțin pregătite să închidă rănile în mod eficient, în special în timpul unei situații de urgență.
Chirurgii au reușit să închidă o incizie chirurgicală de aproximativ 3 inci, în mai puțin de 2 minute. Cu ajutorul experienței și a unei tehnici adecvate, pot fi obținute rezultate chiar mai bune.
Folosit cu succes în cazul a 10.000 de pacienți, noul dispozitiv s-a dovedit eficient în următoarele proceduri: abdominoplastie, mastectomie, cezariană, înlocuirea integrală a șoldului și cicatrizarea rănilor.
DermaClip stabilește un nou standard de vindecare a rănilor, îmbunătățind în același timp ușurința în utilizare, siguranța și rezultatele.

One Comment

  1. Minunat articol. De unde putem achizitiona? Multumim anticipat, e un caz urgent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.