Vă vorbim azi despre o tânără din Craiova, care se află într-o competiție de neimaginat și care are nevoie de susținerea noastră! Fiind o persoană cu dizabilități, Carmen nu a încetat să se autodepășească!

PR-ul “deosebit” al vedetelor, susținem asta pentru ca ea se ocupă cu promovarea artiștilor într-un mod inedit, ea neputându-și coordona mișcările mâinilor și picioarelor, tastează cu gura și nasul, nu se oprește aici. Își dorește foarte mult să-și urmeze visurile!

Primul mall din Craiova a lansat o provocare pentru toate fetele care au încredere în ele. La începutul lunii decembrie 2019, conducerea mall-ului realiza un concurs prin intermediul căruia căuta Ambasadoarea “MallSTAR 2020”.

Bineînțeles, fiind mereu o luptătoare, Carmen s-a înscris și ea: “Știu, e un țel prea mare, poate, dar îmi doresc foarte mult ca, prin această participare, lumea să înțeleagă că frumusețea este dincolo de aspectul fizic, devenit deja stas. Un zâmbet venit din suflet poate schimba ziua unei persoane!”

Din peste două sute de concurente, Carmen se află printre cele zece semifinaliste alese cu multă grijă și acum are nevoie de voturi pentru a ajunge în finală. Concursul se desfîșoară până pe 1 martie 2020, orele 18:00, și dacă voi considerați că merită, o puteți vota printr-un LIKE/LOVE aici (https://www.instagram.com/p/B7lkQteAoGH) și FOLLOW paginii de Instagram @electroputeremall, pentru a fi luat în considerare.

“Am întâmpinat păreri atât pozitive, cât și negative. Ce nu mă doboară mă întărește, așa că, mulțumesc tuturor!”, spune Carmen.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.