Palatul Național al Copiilor este în sarbătoare! În preajma zile mondiale a Sindromului Down, Asociația CONIL te invită să arăți că ÎȚI PASĂ! Vino în 17-18 martie 2018 la cea de-a XVI-a ediție a CONIL Fest – Festivalul Integrării și fii parte dintr-o lume a EGALITĂȚII .

Pe parcursul celor doua zile, peste 1500 de copii tipici și cu dizabilități îi vor purta pe cei prezenți într-o lume a poeziei, dansului, cântului și al întrecerilor sportive, într-un maraton artistic desăvârșit, pus la cale de inimoșii organizatori – Asociația CONIL și Asociația 3M in parteneriat cu

Primaria Municipiului Bucuresti prin PROEDUS. Evenimentul, la care vă așteptăm în număr cât mai mare, face parte din calendarul de evenimente al anului 2018 propus de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Momente emoționante, pline de farmec și sensibilitate ne vor fi oferite de invitații noștri de la școlile speciale pentru copii hipoacuzici , deficienți psihomotorii sau cu deficiențe de vedere, copii diagnosticati cu autism, sindrom Down, retard sau tetrapareza, demonstrând astfel că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie descoperită, încurajată și promovată.

La această ediție vor participa copii cu vărste între 3-18 ani din școli, grădinițe, asociații, cluburi sportive și școli speciale, publice sau private din București, Vrancea, Brașov, Arad, Buzău, Prahova, Ilfov și Giurgiu.

Scopul organizatorilor, Asociația CONIL și Asociația 3M in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin PROEDUS este de a sprijini integrarea copiilor cu cerințe speciale educaționale precum și promovarea talentelor de orice fel. Pe parcursul celor două zile de festival intrarea publicului în sală este liberă.

Premiile participanților vor fi oferite copiilor de personalități marcante ale vieții economice, culturale sau sportive dintre care îi amintim pe: Ioana Maria Moldovan, Nicole Cherry, Mihaela Tatu, Laura Oprea, Andreea Paul, Daniela Palade Teodorescu, Daniela Tontsch, președinta Consiliului Național al Dizabilității din România și lista este în continuare deschisă.

Parteneri media: iexplore.ro, Hai cu Dacia, Radio Gold FM, CSA Steaua Bucuresti, Radio Romania Actualitati, Agerpres, www.gradinitebucuresti.ro www.galasocietatiicivile.ro www.gokid.ro, clopotel.ro, Bucharest Cultural Events, Scoala de Televiziune iMediaPro, gratuitor.ro , vinsieu.ro, romaniapozitiva.ro, www.jurnal-social.ro si multi altii.

Sponsori: Apa Nova București, Chipita Romania, Tymbark, Aqua Carpatica, Editura DPH, Dulciuri Kovacs, CosmopharmAventura Park Cernica, Musette, Editura Integral, Micile Emotii Mari, Adevarul Holding, Banca pentru Alimente, Vel Pitar, Omfal Educational și mulți alții.

Sunteți așteptați cu mic cu mare la cea de-a XVI -a ediție a CONIL Fest, Festivalul Integrarii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.