Motto: “Ai grija ce-ti doresti tie si celorlalti…caci vei primi si ti se va darui… in aceeasi masura…Totul…,pentru ca Dumnezeu nu uita absolut Nimic!” – Marusia

Istoric astral saptamanal – Evenimente astrale-particularitati final de Cuptor / debut de Gustar 2017;

Poate ca analiza astrala privind aceasta saptamana ce urmeaza, un “Hotar intre finalul mijlocului de vara si debutul ultimei luni din acest anotimp cald 2017” nu vi se va parea nici pe departe asa cum v-am obisnuit, insa… am decis ca de asta data la indemnul sufletului meu fara de care nu decid niciodata…., sa punctez foarte succint cate ceva din cele prezente in contextul de timp mentionat mai sus, toate acestea deloc intamplator ci: ”Lasandu-va, pe fiecare in parte, sa va bucurati de acel moment aspectat prin “respiro sufletesc de scurta durata/insuficient deopotriva in contextul tumultului de trairi amprentate constant prin Rece – Cald din luna lui Cuptor pentru toate zodiile”, daruit acum… de “Gratia Venusiana” care in 31.07.2017 poposeste in zodia Racului!” De aici…mi-as dori ca fiecare dintre voi dragii mei, sa incercati a va face un “bilant sufletesc” bazat pe o sinceritate absoluta, totul vizand capitolul “Ce gandesc si-mi doresc insemnand binele meu personal versus…aceeasi dorinta pozitiva vizand de asta data inclusiv persoanele care poate… nu ma pretuiesc la justa mea valoare”, insistand asupra acestui aspect absolut esential pentru noi toti, atata vreme cat: ”Finalul lui Cuptor in tandem cu debutul lui Gustar” vor merge mana in mana cu nevoia absoluta si impusa ca drept obligativitate astrala, in a regla pozitiv pe mai departe tot ceea ce in “balanta vietii noastre personale si nu numai…, constituie, atat “Binele, cat si Raul in egala masura!”

Veti vedea pe parcursul acestui final de vara ”Incendiar “asa cum a fost catalogat de la inceputul anului 2017, ca prin tot ceea ce vom trai ne vom lovi de propria noastra “negatie” atunci cand este vorba de “a lasa de la noi spre a ne fi bine tuturor”, iar acest aspect conduce din pacate spre o singura concluzie majora: ”Blocarea noastra pe toate segmentele de viata cu propria gandire/actiune/iubire si iertare din nou…insuficienta pentru a intampina acel bun-augur dorit!” Din punct de vedere al tabloului astral prezent in aceasta saptamana, nici aici nu voi aprofunda asa cum v-am obisnuit, rezumandu-ma doar la precizarea ca: ”Intreaga configuratie astrala aspectata prin foarte multe retrogradari prezente pe parcursul acestui Gustar…nu va avea puterea de a ne sustine pozitiv, iar pe acest fundal “radicalul “prezent in decizii majore (toate capitolele de viata), va fi resimtit din plin ca “solicitant/presant/ si…infuzat printr-o nota de neimplinire apasatoare”…, totul datoranduni-se din pacate…doar noua si modului nostru de a ne asculta sufletul intr-un mod superficial sau…deloc!” Oricum ar sta insa lucrurile, vom analiza mult mai detaliat totul in saptamana care urmeaza, luand in calcul multitudinea de evenimente astrale si marcajul acestora in viata noastra, pentru ca vom avea multe de luat in seama …spre a nu ne “impovara umerii mai mult decat sunt acum impovarati!”

BERBEC
O saptamana in care Obiectivismul ar trebui sa va fie aliat de nadejde pe toate segmentele de viata, atata vreme cat ritmul in care se desfasoara mai toate…este unul solicitant/alert si “pandit” de Subiectivism, aproape la fiecare pas! Atentie la decizii finale luate in aceste zile care…pot fi “pozitive/ negative”…dar care vor cantari greu…mai ales in relatia de cuplu!

TAUR
O comunicare deficitara care va poate transforma in persoane ”destul de agresive verbal”…, iar aceasta trasatura chiar nu va caracterizeaza! Celelalte capitole de viata sunt amprentate pozitiv de Venus/Rac, mai cu seama relatia de cuplu unde acum detineti tot “armamentul in ale iubirii”…pentru a reimprospata totul!

GEMENI
Confortul vostru personal este amprentat negativ de tot ceea ce ati trait pana acum pe toate segmentele de viata, iar de aici in mod evident, capitolul emotional si conceptele voastre personale…sun afectate in aceeasi nota! Gratia Venusiana/Rac va tenteaza/sustine la capitolul cariera/profesie si chiar cel finanaciar…insa aveti grija la “cumpatare”…oricat de buni matematicieni sunteti! Mijlocul saptamanii aduce ipostaze/surprize…in care veti afla cu adevarat un raspuns la intrebarea: ”Ce si cat reprezinta partenerul vostru de viata pentru voi?!”

RAC
Voi sunteti nativii zodiacali care sunt cel mai bine si vizibil sustinuti de Gratia Venusiana in propria voastra zodie, totul fiind aspectat printr-un confort personal asa cum de multa vreme nu ati mai trait pe toate segmentele de viata! Totusi…nu va epuizati in exces energia resimtita!

LEU
Vedetele zodiacului, amprentati fiind pozitiv cu forta/energie/putere si o stralucire aparte tipica atat zodiei voastre cat si propriului vostru guvernator zodiacal Soarele, este si firesc sa va simtiti amprentati cu un curaj /o stare de bine pe masura acestui context benefic. Tot ceea ce vi se impune insa ca drept atentionare, vizeaza “cumpatarea/mentinerea unui echilibru constant si de bun augur” prezent pe toate segmentele de viata.

FECIOARA
O saptamana nuantata bizar prin “cald si rece”, un rastimp in care puteti deveni o sursa de atragere a poverilor celorlalti, trairi in care multe dintre cele nedrepte tind sa fie musamalizate… iar voi veti refuza dur acest exercitiu de viata…, urmand ca relatia de cuplu totul sa resimta aceeasi nota amprentata cu stres si dizarmonie! Aveti nevoie de foarte multa obiectivitate la fiecare pas facut!

BALANTA
O saptamana in care echilibrul “viata de zi cu zi – toate celelalte capitole de viata” trebuie mentinut si amprentat constant prin ”cumpatare si pozitivitate”, chiar daca acum la inceput nu resimtiti acest risc! Intuitia personala dirijata in mod benefic, poate juca un rol decisiv pentru voi in aceasta saptamana, mai ales in relatia de cuplu!

SCORPION
O saptamana in care exista riscul de a va “dezechilibra” prin tensionarea maxima prezenta in evenimentele care se deruleaza mult prea rapid/solicitant si de ce nu…impovarator de-a dreptul! Aveti insa puterea de a gestiona totul asa cum va doriti, insa acest lucru depinde doar si doar de voi!

SAGETATOR
O saptamana in care sanatatea poate fi plasata intr-un “balans” si care deopotriva, va impune o organizare fireasca in tot ceea ce veti trai! Nu va lansati in “promisiuni pe care nu le puteti onora”…iar in relatia de cuplu nu mai amestecati “Iubirea “cu toate cele de zi cu zi!

CAPRICORN
Si pentru voi ca nativi zodiacali, o saptamana marcata printr-un “balans emotional” cu risc in decizionare negativa…,vizate fiind concepte personale la care nu puteti renunta atat de usor! In rest, o gandire matura vizualizata ca drept ”tema scrisa” la capitolele cariera/profesie/financiar si concret/just aspectata pe mai departe, iar in relatia de cuplu veti resimti o armonie pe care de multa vreme nu ati mai trait-o, generata de Gratia Venusiana/Rac!

VARSATOR
O perioada in care simtiti nevoia de a depasi o anumita stare de ”introvertire vizand renuntarea la anumite concepte personale tabu”…, iar in acest context astrele va reamintesc despre lectia de viata absolut vitala pentru voi in acest an (Nodul Sud/Lunii in zodiac voastra), care cuvanta despre:”Intelegerea si armonizarea fireasca prezenta in relatiile parteneriale indiferent de rangul/demnitatea detinuta de acestia!”

PESTI
Un confort personal dizarmonios in care exista foarte multa tristete dar…pasagera, o stare de incertitudine vizand totul in viata, iar aici astrele va reamintesc faptul ca: ”doar de voi depinde totul spre a va atrage binele dorit!” Atentie astrala valabila si la capitolul “comunicare” unde totul este aspectat “foarte delicat!”

Autor: MARUSIA

Tags:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.