Un videoclip inspirator ce a apărut în mediul virtual, cu o elevă de liceu născută cu o deficiență locomotorie gravă, a emoționat întreaga lume. Tânăra, pe nume Chloe Sutterfield, și-a uimit colegii absolvenți atunci când a părăsit scaunul rulant și a mers pe scenă în timpul ceremoniei de absolvire pentru a-și primi diploma.

Chloe, care a absolvit liceul King William în Virginia, s-a născut cu paralizie cerebrală și este nevoită să folosească un scaun rulant în fiecare zi pentru a se putea deplasa. Atunci când a încheiat anul școlar, ea a decis să lase o amintire de durată, una care să motiveze și să inspire… Gestul ei plin de voință a determinat auditoriul să o ovaționeze minute în șir emoționat. Sprijinită de terapeutul și fratele ei, Black și îmbrăcată cu un echipament special pentru a-i facilita mersul, Chloe a pășit cu încredere și entuziasm, în timp ce se îndrepta spre scenă.

 

,,Ea a trăit într-un scaun rulant toată viața, dar acest lucru nu a împiedicat-o să urmeze un stil de viață activ. Ea își folosește timpul lucrând ca voluntar în cadrul diferitelor tabere, evenimente comunitare, iar scopul ei în ziua absolvirii a fost să meargă pe scenă pentru a-și primi diploma”, a declarat prietenul ei, Kami Newbill, cel care a filmat aceste momente inspiratoare.

Chloe a primit un feedback pozitiv nu doar din partea colegilor și a prietenilor, ci și din partea comunității și a Facebook-ului.
Ea postat pe Facebook un mesaj de mulțumire adresat prietenilor și familiei pentru tot sprijinul pe care i l-au acordat de-a lungul anilor de școală și în ziua cea mare – a absolvirii.

,,Vreau să mulțumesc tuturor prietenilor, familiei și foștilor profesori că ați venit să celebrați cea mai mare realizare a mea de până acum.
,,Faptul că ați reușit să fiți alături de mine ieri înseamnă foarte mult pentru mine, iar pentru cei care nu ați putut să fiți acolo personal, vă mulțumesc că într-un fel sau altul ați ajuns la mine.”

,,Înseamnă cu adevărat mult. Sper că ați avut o zi minunată, așa cum eu am avut-o.”
Această tânără remarcabilă poate preda oricând o lecție valoroasă despre curaj, determinare și capacitatea de a transforma obstacolul în oportunitate. Povestea ei ajută oamenii să-și descopere forța interioară și să privească handicapul într-o altă lumină.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.