Asociația AGA Down Sindrom Cluj Napoca, în parteneriat cu Asociația DOWN București, organizează “Tabăra Internațională de Judo Adaptat persoanelor cu nevoi speciale”, în perioada 8-10 septembrie 2018, proiect aprobat de Primăria Municipiului Cluj Napoca, Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca și Direcția de Asistență Socială si Medicală.

“Tabăra Internațională de Judo Adaptat persoanelor cu nevoi speciale” este un eveniment unic în anul Centenarului, o dovadă că sportul poate fi practicat de oricine își dorește cu adevărat.

În cadrul acestui proiect, în data de 09 septembrie 2018, orele 9:00, Sala Sporturilor Horia Demian, va avea loc competiția “OPEN SPECIAL NEEDS JUDO TOURNAMENT – 2018, 2nd edition, Cluj Napoca – ROMANIA“ în care peste 50 de judoka cu nevoi speciale din România și alte țări europene vor concura și vor fi premiați cu diplome și medalii.

Competiția este structurată pe 5 nivele de dizabilitate, conform regulamentului SNJU. Au fost confirmate înscrieri din Olanda, Suedia, Elveția, Croația și România.

Aceasta competitie se realizează cu sprijinul Special Needs Judo Union, Federației Române de Judo, Universității Babeș-Bolyai, Clubului Sportiv Universitatea Cluj Napoca și Asociația DOWN București care va împărtăși din experiența organizării primei ediții ale acestei competiții, desfășurată în data de 3 septembrie 2017.

Proiectul “ Tabăra Internațională de Judo Adaptat Persoanelor cu Nevoi Speciale” face parte din evenimentele dedicate serbării Centenarului la Cluj-Napoca.

Contact:

Antoaneta Vanea – tel mobil: 0747029391

Alexandru Zelko – tel mobil: 0744171445

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.