Asociația CONIL a inițiat un proiect prin care invită voluntari să facă bine altfel decât oferind bani, procente sau produse. Aceștia pot oferi TIMP. Puțin, dar care valorează atât de mult!

În Școala Primară CONIL învață 40 de copii cu dizabilități diverse – autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tulburări de văz sau auz, tetrapareză spastică. Copii dornici aibă  prieteni, să ofere zâmbete și afecțiune, dornici să fie acceptați și susținuți.

“Dăruiește o poveste este un proiect pilot al Școlii Primare CONIL pe care îl lansăm în luna mai 2018 și la care invităm voluntari să participe. Citind o poveste celor 40 de copii cu dizabilități ai Școlii Primare CONIL, oferindu-le puțin din timpul personal, voluntarii scriu astfel o poveste nemuritoare în sufletul micuților.

Doritorii sunt așteptați în fiecare zi a săptămânii, în intervalul orar 10:00-13:00. Elevii, din fiecare clasă a școlii, îi așteaptă cu ușa deschisă pentru a se cunoaște și a intra împreună în lumea basmelor, a poveștilor, în lumea în care orice este posibil, în care nu există discriminare, izolare sau etichetă.

Atât de simplu și cu atât de puțin puteți face parte din lumea dintre lumi, din lumea oamenilor buni, din povestea cea mai frumoasă a acceptării, integrării și toleranței”, a declarat Adela Hanafi, președinta Asociației CONIL.

Susține Școala Primară CONIL!
Adresa:
Sectorul 5, Str. Drumul Cooperativei, nr, 55,
Telefon: 0784-412.222 sau pe pagina de facebook a Asociației CONIL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.